Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Παγκύπριο Συντονιστικό Κέντρο Κλήσεων Ασθενοφόρων. Πρώτα να ευχαριστήσουμε τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό. Να τους ευχαριστήσουμε γιατί για τη δική μας υγεία, για τη δική μας ασφάλεια υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 24ωρες το 24ωρο γιορτές και καθημερινές και είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να πράξουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.
Να τους ευχηθούμε παράλληλα και καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο.
Οι νοσηλευτές μας, οι γιατροί μας, όσοι εργάζονται στον χώρο της υγείας αλλά και τα σώματα ασφαλείας έχουν το καθήκον να διασφαλίζουν στον κάθε πολίτη τα δύο πολυτιμότερα αγαθά, το αγαθό της υγείας και της ασφάλειας. Είμαστε ευγνώμονες προς αυτούς.
Στηρίζουμε όλους αυτούς τους εργαζομένους αλλά παράλληλα κατανοούμε πως για να διασφαλίσει μια πολιτεία τόσο το αγαθό της υγείας όσο και την ασφάλεια χρειάζεται να έχεις μια δυνατή οικονομία που να μπορεί να στηρίξει αυτά τα συστήματα για την υπηρεσία των πολιτών, αυτό που οφείλουμε να δίδουμε στον κάθε πολίτη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις