Τραγωδία στην Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι - Βίντεο

Τραγωδία στην Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι - Βίντεο

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε σε διώροφο εστιατόριο ντονέρ στο Αϊδίνιο της Τουρκίας, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

«Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου, Χουσεΐν Ακσόι δήλωσε ότι 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, ως αποτέλεσμα έκρηξης που σημειώθηκε σε εστιατόριο στη συνοικία Ναζίλι», αναφέρει το τουρκικό μέσο. Όπως έγινε γνωστό σε νεότερη ενημέρωση, 4 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη ήταν γυναίκες και 3 παιδιά.

 Επιπλέον, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Στο μεταξύ, αναφορές μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι δύο άνθρωποι πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Εργαζόμενοι ανέφεραν πως αισθάνθηκαν μια περίεργη μυρωδιά, λίγο πριν την έκρηξη, η οποία, κατά πληροφορίες, σημειώθηκε στη διάρκεια αντικατάστασης σωλήνα της εγκατάστασης υγραερίου του εστιατορίου, στον χώρο της κουζίνας.

Δείτε βίντεο

 Το Αϊδίνι είναι πόλη στη δυτική Τουρκία, πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE