ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τους «έσπασαν τα κεφάλια» και τους έστειλαν Νοσοκομείο - Σε δυο μέτωπα οι καβγάδες

Τους «έσπασαν τα κεφάλια» και τους έστειλαν Νοσοκομείο - Σε δυο μέτωπα οι καβγάδες

Με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα, μετά από συμπλοκή αρκετών προσώπων, στη Λάρνακα.

Γύρω στις 11.50μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε παραλιακή περιοχή της Λάρνακας, υπάρχει συμπλοκή. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, δυο ομάδες προσώπων φέρονται να διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, με αφορμή ότι μέλη της μιας ομάδας φέρονταν να βιντεογραφούσαν μέλη της δεύτερης ομάδας, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Αργότερα, γύρω στη 1.30π.μ. σήμερα, δόθηκε νέα πληροφορία στην Αστυνομία, για συμπλοκή στην πιο πάνω περιοχή. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν εκ νέου στην περιοχή, όπου εντόπισαν ομάδα αποτελούμενη από περίπου 25 πρόσωπα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που λήφθηκε από την Αστυνομία, η πιο πάνω ομάδα, δέχθηκε επίθεση από δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από περίπου 40 πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με την μαρτυρία εμφανίστηκαν ξαφνικά από διάφορες κατευθύνσεις. Το όλο περιστατικό φαίνεται να διήρκησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, αφού οι εμπλεκόμενοι διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής, ήταν να τραυματιστούν δύο πρόσωπα και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Πρόκειται για ένα 32χρονο και ένα 39χρονο. Ο πρώτος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα κερατοειδούς αριστερού ματιού και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Ο δεύτερος φέρει μώλωπες και κάταγμα ρινικού οστού και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάστασή της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top