LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτο σχόλιο για τη διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω» - Βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτο σχόλιο για τη διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω» - Βίντεο

Μερικές αναφορές στη δικαστική της διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνάντησης με την Έλενα Χριστοπούλου, στον αέρα του "Χαμογέλα και Πάλι".

Ξεκινώντας την κουβέντα τους για τον Πάνο Καλλίτση η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στην Έλενα Χριστοπούλου: "Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει".

Δείτε σχετικό απόσπασμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συζήτησης: "Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο... Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους".

Από την πλευρά της, η δημοφιλής manager και μέλος της εκπομπής "Πρωινό μας" μίλησε για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: "Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επιλογών μου, και για τις καλές και για τις κακές. Άλλες φορές λέω ότι δεν θα έπρεπε να περνάω μέσα από φωτιά για να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άλλες φορές λέω ότι εάν δεν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα. Είναι σαν να μου έχει δώσει φτερά αυτή η ιστορία. Ένιωσα ότι όσο με πολεμούσαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι, εγώ ξυπνούσα με πιο πολύ φως. Δευτέρα μπορεί να έκλαιγα δέκα ώρες και την Τρίτη μπορεί να συνέβαινε κάτι μαγικό και ή θα έκλεινα μία ωραία δουλειά για τα κορίτσια μου, ή θα μου συνέβαινε κάτι πολύ ωραίο με θεόσταλτο τρόπο. Έλεγα ότι όσο γίνεται το κακό, έχω το καλό απέναντί μου".

Και πρόσθεσε: "Φυσικά και το έβαλα κάτω, φυσικά έχω γονατίσει, έχω πει "γιατί;". Αλλά περνάνε τα χρόνια και άνθρωποι που έχουν ζήσει μαζί μου γυρνάνε πια και μου λένε ότι είχα δίκιο. Αυτές είναι πολύτιμες στιγμές για μένα".

Η Έλενα Χριστοπούλου αναγνώρισε το δικό της "φταίξιμο" μέσα σε όλο αυτό: "Αισθάνομαι ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Δεν υπάρχει συνέχεια στη δικαστική διαμάχη αλλά έχω πολύ δρόμο μέσα μου για να καταλάβω και τα λάθη μου. Σε μία ιστορία δεν κάνει μόνο ένας άνθρωπος λάθη. Θα ήταν άσχημο να πω τώρα ότι έχει κάνει λάθη μόνο η άλλη πλευρά και εγώ δεν έκανα τίποτα. Μαθαίνεις από τα λάθη και γίνεσαι καλύτερος στις επόμενές σου σχέσεις".

Πηγή: yupiii.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top