ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» των επόμενων ημερών - Πότε και πού «ανοίγουν» οι ουρανοί

Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» των επόμενων ημερών - Πότε και πού «ανοίγουν» οι ουρανοί

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ βαρομετρικό χαμηλό δυτικά της Κύπρου θα αρχίσει να μας επηρεάζει από την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, μετά το μεσημέρι όμως αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα στα δυτικά και βόρεια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται αρχικά από τα δυτικά μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Αργότερα, και στις άλλες περιοχές, αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα καθώς και χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ ο καιρός θα σημειώσει μικρή βελτίωση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κατά διαστήματα, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top