LIFESTYLE

Πάολα: Η απάντηση της τραγουδίστριας μετά τον σάλο για το τσιγάρο στην πίστα

Πάολα: Η απάντηση της τραγουδίστριας μετά τον σάλο για το τσιγάρο στην πίστα

Πριν λίγες ημέρες, μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο στο χέρι στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Θάνο Πλεύρη, να διαβεβαιώνει για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και την επιβολή προστίμων.

Ανάλογη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας και όσο αφορά στην τραγουδίστρια Πάολα, που κι αυτή με τη σειρά της εμφανίστηκε να καπνίζει στην πίστα.
Θάνος Πλεύρης: Θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος

Ερωτώμενος για το συμβάν με τη γνωστή τραγουδίστρια, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι και σ' αυτήν την περίπτωση θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και θα επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί.

 

"Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος".

Η απάντηση της Πάολα για το τσιγάρο στην πίστα

Λίγες ώρες αργότερα, η πλευρά της τραγουδίστριας Πάολα έδωσε την δική της απάντηση σχετικά με το περιστατικό, τονίζοντας πως το τσιγάρο ήταν μέρος του σόου και πως έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και δύο χρόνια.

"Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής.

Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα- κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια" ανέφερε η πλευρά της Πάολας, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Αφόρητος καύσωνας με συνοδεία... βροχών - Που και πότε αναμένονται - Αναλυτική πρόγνωση



Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του, που βρίσκονται στο Παρίσι, προσκεκλημένοι του Γάλλου Προέδρου Εμάνουελ Μακρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top