Φεύγει μετά την Ομόνοια ο Σάντος

Φεύγει μετά την Ομόνοια ο Σάντος

Καθόλου αβάσιμα δεν ήταν τα δημοσιεύματα από Βραζιλία μεριά προ ημερών πως ομάδα της χώρας είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μπρούνο Σάντος.

Ενδιαφέρον και… «σειρήνες» που τον επηρέασαν και τον ίδιον, ίσως, τις τελευταίες βδομάδες, μιας και σε προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΛ δεν ήταν ο καλός Σάντος που έβλεπαν για αρκετό καιρό οι φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE