ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα παγώσουμε - Συνεχίζουν οι βροχές και απόψε - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Θα παγώσουμε - Συνεχίζουν οι βροχές και απόψε - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, που αργότερα θα περιορίζονται κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα παράλια και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στις παράλιες περιοχές. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο ενώ αργότερα, τοπικά θα σχηματιστεί και παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο στα ανατολικά και στα νότια παράλια, τοπικά, παροδικά θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα βόρεια και στα ανατολικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα παράλια και αργότερα και σε περιοχές του εσωτερικού. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της, για να παραμείνει κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 22 εκατοστά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top