ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Η κοινωνική ευαισθησία και η ειλικρίνεια του σφραγίζουν τη νέα αρχή για τον τόπο μας»

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Η κοινωνική ευαισθησία και η ειλικρίνεια του σφραγίζουν τη νέα αρχή για τον τόπο μας»

Τη θέση ότι «η κοινωνική ευαισθησία και ειλικρίνεια του Ανδρέα Μαυρογιάννη σφραγίζουν τη νέα αρχή για τον τόπο μας», εξέφρασε σήμερα ο Εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου, Ανδρέας Ασσιώτης, σχολιάζοντας τα ευρήματα του Ευρωβαρόμετρου.

Όπως είπε, το πρόσφατο Ειδικό Ευρωβαρόμετρο καταδεικνύει ότι το 64% των Κυπρίων πιστεύουν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, δηλαδή 14% περισσότεροι από την τελευταία έρευνα, ενώ το 70%, δηλώνει ότι έχει δει το βιοτικό του επίπεδο να μειώνεται αισθητά εξαιτίας του αυξανόμενου κόστους ζωής.

Την ίδια ώρα, συνέχισε, «οι Financial Times κατατάσσουν την χώρα μας στις τελευταίες θέσεις ως προς την κρατική στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης».

«Όλα αυτά αποτυπώνουν όσα γνωρίζει και βιώνει η κυπριακή κοινωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερες οικονομικές δυσκολίες, καθώς βλέπει καθημερινά τα εισοδήματά της να διαβρώνονται, χωρίς καμία προοπτική αναστροφής του κλίματος», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Ασσιώτη, η «διόγκωση των ανισοτήτων και οι πολιτικές μίας ευκαιριακής οικονομίας, που στιγμάτισαν τη δεκαετία που πέρασε, έπληξαν ανεπανόρθωτα κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδηματικά στρώματα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Συναγερμού, που υπηρέτησαν και φιλοδοξούν να συνεχίσουν οι κύριοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης».

«Ο τόπος χρειάζεται μια νέα αρχή. Χρειάζεται μια οικονομία ισχυρή, πράσινη, βιώσιμη και φιλόξενη για το επιχειρείν, που να παράγει ευημερία για όλους, χωρίς αποκλεισμούς», επεσήμανε υποδεικνύοντας πως «ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει την ισχυρή βούληση, να θέσει σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης με μέτρα στήριξης των νοικοκυριών απέναντι στην ακρίβεια, με πολιτικές για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις και με μια σύγχρονη στεγαστική πολιτική για τους νέους μας. Η κοινωνική ευαισθησία και η ειλικρίνεια του Ανδρέα Μαυρογιάννη σφραγίζουν τη νέα αρχή για τον τόπο μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top