LIKE ONLINE

Το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις

Το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις

Ας μιλήσουμε για το φαινόμενο του «διπλού μηνύματος»

Ας πούμε πως έχεις βρει ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Προφανώς τον/ την έχεις βρει σε κάποιο social account, και σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα για τον/ την προσεγγίσεις. Ή αλλιώς μπορεί να έχεις κάποιο χρήστη στο προφίλ σου, ο οποίος σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είτε με τις εικόνες που δημοσιεύει, είτε με την "ψαγμένη μουσική" και τα μπαρ που και εσύ συχνάζεις. Και πάλι σκέφτεσαι να κάνεις την προσέγγιση σου.

Αποφασίζεις λοιπόν, με τον δικό σου τρόπο να του στείλεις κάποιο μήνυμα. Εκείνος ή εκείνη όμως, δεν το έχει δει, ούτε και το έχει διαβάσει. Επομένως δεν έχει απαντήσει. Και κάπου εδώ είναι το σημείο που πέφτεις στην παγίδα του «διπλού μηνύματος». Διπλό μήνυμα σημαίνει να στέλνουμε σε κάποιον δύο ή περισσότερα μηνύματα πριν καν μας στείλει απάντηση στο αρχικό μας μήνυμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιστότοπου γνωριμιών Seeking, το διπλό μήνυμα για τους περισσότερους signles, αποτελεί μεγάλο red flag. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία υποβαθμίζει τις προσπάθειες μας.

Μην υποθέτεις πως το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν έχει δει το μήνυμά (μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα), καθώς οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση δηλώνουν βέβαιοι πως αυτό αποκλείεται.

Ειδικά στην περίπτωση που διάβασαν το πρώτο μήνυμα και δεν θεώρησαν σκόπιμο να απαντήσουν, ένα δεύτερο μήνυμα, που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το αναπάντητο, μας κάνει να φαινόμαστε ανασφαλείς, ανυπόμονοι και απελπισμένοι για λίγη προσοχή.

Επομένως, αν δούμε ότι κάποιος/α ενώ συνηθίζει να είναι ενεργός/ή στα κοινωνικά δίκτυα ή να διατηρεί μια καλή σχέση με το κινητό του τηλέφωνο, δεν απαντάει στο μήνυμά μας, η εξήγηση δεν βρίσκεται στο ότι το μήνυμά μας δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του/της.

Απλά το διάβασε και το αγνόησε ή κάποιοι άλλοι λόγοι τον/την υποχρεώνουν να μην συνεχίσει τη συζήτηση. Ας μην τον/την φέρουμε σε δύσκολη θέση, ενώ παράλληλα εκθέτουμε τον εαυτό μας.

Πηγή: Jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top