ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος εκ προμελέτης Πάφος: «Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Ιωάννη Πολυκάρπου - Όσα κατέδειξε

Φόνος εκ προμελέτης Πάφος: «Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Ιωάννη Πολυκάρπου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Ιωάννη Πολυκάρπου, η μοτοσικλέτα του οποίου, παρασύρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/01) από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 58χρονου επήλθε, από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, στο σώμα και στα ζωτικά όργανα, συνέπεια οδικής σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Ιωάννης Πολυκάρπου, 58 ετών κάτοικος Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή. Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κατά τη διερεύνηση της οδικής σύγκρουσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου κάτοικου Πάφου, που τον φέρει να ήταν ο οδηγός του οχήματος που ενέχεται.

Από περαιτέρω εξετάσεις φάνηκε ότι λίγη ώρα προηγουμένως, θύμα και συλληφθείς, φέρονται να είχαν λογομαχία μεταξύ τους σε υποστατικό στην Πάφο, η οποία με την παρέμβαση θαμώνων, έληξε.

Γύρω στις 7.35 το πρωί του Σαββάτου, ο 45χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου να οδηγεί το αυτοκίνητο του και ανακόπηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο έφερε κτυπήματα στο μπροστινό του μέρος και ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι, ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 45χρονος είχε θετική ένδειξη.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Την Κυριακή ο 45χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του ΕΔΠ το οποίο εξέδωσε εναντίον του κράτηση 8 ημερών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top