ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει όψη η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο - Ξεκινούν έργα

Αλλάζει όψη η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο - Ξεκινούν έργα

Την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών βελτίωσης της Λεωφόρου Ελευθέριου Βενιζέλου ανακοίνωσε ο Δήμος Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης υφιστάμενων πεζοδρομίων, χωματουργικές εργασίες, πλακόστρωση πεζοδρομίων και δημιουργία παρόδιων χώρων στάθμευσης, όπως επίσης και κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου με την Λεωφόρο Νίκου Νικολαΐδη.

Η οδός που επηρεάζεται από την εκτέλεση των εργασιών είναι η Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου καθώς και όλοι οι παρόδοι της από την συμβολή της με την Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, μέχρι και την συμβολή της με την Νίκου Νικολαΐδη.

Όπως αναφέρεται οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά με αφετηρία την συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Αγίου Σπυρίδωνος (Επαρχιακά Γραφείο Τμήματος Εργασίας). Επιπρόσθετα θα διασφαλίζεται ασφαλής πρόσβαση για πεζούς των επηρεαζόμενων κατοίκων και επισκεπτών προς τις κατοικίες και λοιπές επιχειρήσεις σε όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών. Η οδική κίνηση θα γίνεται στη μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ παρακαμπτήριοι οδοί για το ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο της πόλης θα εξασφαλιστούν προς κατεύθυνση η οποία θα σηματοδοτηθεί κατάλληλα.

Η Λεωφόρος θα παραμείνει ανοικτή για την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου δεν θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top