Πνίγηκαν στον Παραμάλι από τους καπνούς – Σηκώθηκαν και δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας

Πνίγηκαν στον Παραμάλι από τους καπνούς – Σηκώθηκαν και δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας

Πολλές κλήσεις από κατοίκους στην περιοχή Παραμάλι, δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς οι καπνοί έπνιξαν κυριολεκτικά τους κατοίκους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η πυρκαγιά, τέθηκε σε μια περίπου ώρα υπό έλεγχο, χάριν της έγκαιρης επέμβαση των αρμοδίων. 

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το Σάββατο (25/7/2015) στις 17:00, κατέκαψε τρία εκτάρια άγρια χόρτα και βλάστησης. Ανταποκριθήκαν συνολικά εννέα οχήματα, πέντε της πυροσβεστικής υπηρεσία, δύο των βάσεων και δύο του ταμείου θήρας, ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια των δύο εκμισθωμένων ελικοπτέρων της δημοκρατίας.

Σημείωση: Η αρχική πληροφόρηση από αξιωματικούς της πυροσβεστικής ότι η πυρκαγιά κατέκαψε 8 εκτάρια χαμηλής άγριας βλάστησης, διαψεύδεται. 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE