Προεδρικές εκλογές: Παρατράγουδα με 51χρονη – Πήρε την ταυτότητα της κόρης της και πήγε να ψηφίσει  

Προεδρικές εκλογές: Παρατράγουδα με 51χρονη – Πήρε την ταυτότητα της κόρης της και πήγε να ψηφίσει   

Στο πόδι ήταν η Αστυνομία χθες Κυριακή (05/02) ώστε να κυλίσουν ομαλά οι Προεδρικές εκλογές.

Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν τα παρατράγουδα και οι καταγγελίες αφού πολίτες προχώρησαν σε ενέργειες που δεν είναι επιτρεπτές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» ανέφερε πως υπήρξαν δύο περιστατικά για τα οποία προχώρησαν στη γραπτή κατηγορία.

«Σε δύο περιπτώσεις προχωρήσαμε σε κατηγορίες για 2 πρόσωπα. Η μία αφορούσε ένα 22χρονο στην επαρχία Πάφου όπου με τη χρήση του τηλεφώνου του φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο και μετά από έρευνα εντοπίστηκε το κινητό και κατηγορήθηκε γραπτώς», είπε συγκεκριμένα.

«Στη δεύτερη περίπτωση στην επαρχία Λάρνακας μία 51χρονη είχε μεταβεί σε κέντρο ψηφοφορίας χρησιμοποιώντας το δελτίο ταυτότητας της κόρης της και με αυτή προχώρησε και ψήφισε. Κατηγορήθηκε και αυτή για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου», πρόσθεσε.  

Καταλήγοντας ο κύριος Ανδρέου, επισήμανε ότι «η ίδια η 51χρονη έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, πίστευε ότι μπορούσε να το κάνει αυτό κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και παραδέχθηκε το αδίκημα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE