LIKE ONLINE

Ποιο «clean girl aesthetic»; Η Gen Z μιλά στο TikTok για την ασθένεια... «Boyfriend Air»

Ποιο «clean girl aesthetic»; Η Gen Z μιλά στο TikTok για την ασθένεια... «Boyfriend Air»

«Τ’ ορκίζομαι, βρήκα αγόρι και ξαφνικά κόλλησα ασχήμια». «Ναι, το επιβεβαιώνω και τα λαδωμένα μου μαλλιά το αποδεικνύουν». «Δύο δευτερόλεπτα με το αγόρι μου και ξαφνικά εξαφανίζεται το make up, το πρόσωπό μου είναι πρησμένο και βγάζω σπυράκια. τα μαλλιά μου μοιάζουν με κάτι που ζει εκεί μέσα».

Ναι, όλα αυτά τα έχουν πει γυναίκες στο TikTok. Αν είμαστε λίγο ειλικρινείς, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουμε σε σχέση. Κι ίσως ήρθε ώρα να πούμε όλες, με μία φωνή, πως δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα, αλλά οι άνδρες. Όντως.

Είναι το "boyfriend air", είναι η νέα viral φράση του TikTok και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους αρρώστια, αλλά είναι επιδημία. Μία επιδημία που επηρεάζει τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τη συνολική μας υγιεινή, έχοντας περάσει μόλις ώρες στο σπίτι του συντρόφου μας.

Η Taylor Donoghuee, η οποία έκανε τρέντινγκ τον όρο και της το χρωστάμε, μοιράστηκε το προσωπικό της δράμα. Στην αρχή νόμιζε ότι δεν έφταιγε το αγόρι, αλλά η Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι να κάνω κανονικό μπάνιο, και το επόμενο πρωί να ξυπνάω, και να σκέφτομαι ότι αισθανόμουν τόσο βρώμικη», είπε, σε βίντεο που έχει περίπου 3 εκατομμύρια προβολές αυτή τη στιγμή. «Το boyfriend air υπάρχει επειδή ένιωθα έτσι μόνο όταν βρισκόμουν στο διαμέρισμά του».

@taylordonoghuee I was truly shook to see other ppl also related to this😭💀 #boyfriendair ♬ original sound - Taylordonoghuee

Και έρχομαι να στηρίξω αυτή τη θεωρία, να πω ότι μου έχει συμβεί, ότι έχω επιστρέψει σπίτι κι έχω αναρωτηθεί «Γιατί;», κοιτώντας με στον καθρέφτη. Ε, δεν έφταιγα εγώ (ευτυχώς).

 Κι επειδή όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, η Heather Wilson, αισθητικός και Διευθύντρια Marketing της Ever Skincare, μίλησε στο NY Post για να καταρρίψει κι αυτή τη θεωρία. «Ακόμη και μία περιστασιακή αλλαγή στη ρουτίνα σου – όπως το να πλένεις το πρόσωπό σου μία ή δύο φορές την εβδομάδα – μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματος», είπε. Οπότε μπορεί απλώς τα θύματα του boyfriend air να μην τρώμε σωστά όταν κοιμόμαστε σπίτι του, ή να ξαπλώνουμε σε σεντόνια που έχει πλύνει με διαφορετικό απορρυπαντικό.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top