ΠΑΡΑ-THEMA

Στον Μώλο Λεμεσού με φίλους και συνεργάτες ο Ανδρέας Μαυρογιάννης - Δείτε φωτογραφίες

Στον Μώλο Λεμεσού με φίλους και συνεργάτες ο Ανδρέας Μαυρογιάννης - Δείτε φωτογραφίες

Βόλτα στη Λεμεσό, πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Πλαισιωμένος από φίλους και υποστηρικτές του, ο Α. Μαυρογιάννης παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας ότι, «μετά από μία μακράν προεκλογική εκστρατεία, ομολογουμένως αρκετά κουραστική, ήρθαμε εδώ να πάρουμε μία ανάσα».

Αναφερόμενος στη Λεμεσό, υπογράμμισε πως είναι η πόλη του και την αγαπάει πάρα πολύ. «Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου. Γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειας μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες που με τιμούν σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει», δήλωσε.

Συνεχίζοντας ανάφερε πως, αυτές οι μέρες είναι συνάμα και τραγικές. «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να βλέπουμε σωρούς νέων ανθρώπων να φθάνουν στα κατεχόμενα, μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία. Είναι τραγικό να βλέπουμε όλα αυτά θύματα και όλον αυτόν τον ανθρώπινο πόνο», σημείωσε.

«Πρέπει να έχουμε όλοι συναίσθηση της ανάγκης να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να εκτιμούμε το μέγεθος της καταστροφής και του ανθρώπινου πόνου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε βοηθητικοί σε αυτό το δράμα των οικογενειών που υποδέχονται τα παιδιά τους νεκρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αυριανή ημέρα, τόνισε ότι είναι η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες και ευχήθηκε σε όλους και σε όλες καλή ψήφο.

 

Δείτε φωτογραφίες του Ανδρέα Μαυρογίαννη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top