LIKE ONLINE

Η τρομακτική στιγμή που τρία γιγαντιαία φίδια πέφτουν από την οροφή σπιτιού στην Μαλαισία - Δείτε βίντεο

Η τρομακτική στιγμή που τρία γιγαντιαία φίδια πέφτουν από την οροφή σπιτιού στην Μαλαισία - Δείτε βίντεο

Πλάνα που κόβουν την ανάσα κατέγραψαν τη στιγμή που τρία γιγάντια φίδια έπεσαν από τη στέγη μιας οικογένειας στη Μαλαισία. Σύμφωνα με το News.com.au, η οικογένεια είχε καλέσει ένα συνεργείο έκτακτης ανάγκης στο σπίτι τους αφού άκουσε περίεργους θορύβους τη νύχτα.

Το τρομακτικό βίντεο της διάσωσης μοιράστηκε αρχικά στο TikTok από τον @baju_skoda και στο Twitter από τον @BornAKang. Το βίντεο είχε τη λεζάντα «Σε αυτό το σημείο πρέπει να κάψεις το σπίτι».

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας έναν κυνηγό φιδιών που χρησιμοποιεί μια ράβδο για να αφαιρέσει ένα γιγαντιαίο φίδι από την οροφή. Ένας άλλος χειριστής χρησιμοποιεί ένα κοντάρι για να χτυπήσει την οροφή σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει το φίδι να βγει έξω. Δευτερόλεπτα αργότερα, το φίδι πέφτει από το ταβάνι αλλά δεν είναι μόνο του.

Μια μεγαλύτερη εκδοχή του βίντεο δείχνει τι συνέβη στη συνέχεια. Καθώς τα φίδια προσπαθούσαν να συρθούν πίσω στον χώρο της οροφής, ένας από τους εργάτες κατάφερε να αρπάξει την ουρά του ενός και να το σύρει προς τα κάτω. Το ερπετό τελικά σύρθηκε έξω από το δωμάτιο.

Από τότε που κοινοποιήθηκε, το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές, 1,2 εκατομμύρια likes και περίπου 40.000 retweets. Το βίντεο που έχει εξαπλωθεί σαν φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αφήσει άφωνους τους ανθρώπους, με τους ανθρώπους να εκφράζουν το σοκ και το φόβο τους στη θέα των τριών γιγάντιων φιδιών.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top