Τον έχετε δει; Τον καταζητεί η Αστυνομία για σεξουαλικό αδίκημα

Τον έχετε δει;  Τον καταζητεί η Αστυνομία για σεξουαλικό αδίκημα

Συ συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό του 33χρονου. Διέπραξε σεξουαλικό αδίκημα την Τρίτη (28/7).

Η Αστυνομία καταζητεί τον AIMAN FELMES KHEDER, 33 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σοβαρό αδίκημα σεξουαλικής φύσεως που διαπράχθηκε στις 28 Ιουλίου 2015 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE