ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώτος υπουργός που «κλείδωσε» για τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη - «Θα επιδιώξω αμέσως συνάντηση με ΔΗΣΥ»

Ο πρώτος υπουργός που «κλείδωσε» για τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη - «Θα επιδιώξω αμέσως συνάντηση με ΔΗΣΥ»

Τον πρώτο υπουργό που είπε το «ναι» για να είναι μέλος της διακυβέρνησής του, αποκάλυψε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε στον δημοσιογράφο Θησέα Ιωάννου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Φυσικά έχει κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό έχουν γίνει τηλέφωνα έχουν γίνει όλες οι σχετικές διεργασίες. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Και επαναλαμβάνω δεν είναι θέμα να δούμε δημοσιοποιημένα κάποια ονόματα το θέμα είναι μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους εκεί είναι το βασικό ζητούμενο να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου σε σχέση με την εφαρμογή του προεκλογικού μας προγράμματος. Ο πρώτος υπουργός ο οποίος έχει κλειδώσει ήταν ο υπουργός Εσωτερικών», είπε αρχικά ο κ. Χριστοδουλίδης. 

Για τη συνεργασία με τον ΔΗΣΥ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του είπε ότι «σίγουρα θα το πράξω το έχω αναφέρει και δημόσια και προσβλέπω όποιος και αν εκλεγεί να έχουμε  μια πολύ στενή συνεργασία. Θεωρώ ότι ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός ο οποίος θα στηρίζει την Κυβέρνηση ανάμεσα και σε άλλα κόμματα είναι μια βασική συνιστώσα για να μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα και ναι θέλω να το επαναλάβω ότι θα επιδιώξω αμέσως μετά να συναντηθώ και προσβλέπω, είμαι αισιόδοξος αν θέλετε και προσβλέπω ότι θα υπάρξει αυτή η συνεργασία».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΔΗΣΥ: Επίσημα στη μάχη για τις ευρωεκλογές - «Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους καλύτερους εκπροσώπους»

ΔΗΣΥ: Επίσημα στη μάχη για τις ευρωεκλογές - «Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους καλύτερους εκπροσώπους»

Στη σημερινή ειδική Σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου, επικυρώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top