ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΓ του ΑΚΕΛ: «Ο ανθρώπινος πόνος δεν αναγνωρίζει ούτε συμπατοπλέγματα ούτε ντε φάκτο διαιρέσεις»

ΓΓ του ΑΚΕΛ: «Ο ανθρώπινος πόνος δεν αναγνωρίζει ούτε συμπατοπλέγματα ούτε ντε φάκτο διαιρέσεις»

Ο ανθρώπινος πόνος δεν αναγνωρίζει ούτε συμπατοπλέγματα ούτε ντε φάκτο διαιρέσεις, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος επισκέφθηκε την Κυριακή, στο Λιμνίτη, οικογένεια συμπατριωτών μας που έχασαν την ζωή τους στους σεισμούς της Τουρκίας εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Σε δηλώσεις του στον Πύργο Τυλληρίας ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι «επισκέφτηκα μια οικογένεια στο Λιμνίτη, στην οποία δύο παιδιά έχασαν τους γονιούς εκ των οποίων το ένα παιδί είναι 14 ετών και το άλλο 10 χρόνων».

Περάσαμε, είπε, «είδαμε τα παιδιά αλλά και τους παππούδες που τώρα ανέλαβαν την φροντίδα των παιδιών, δώσαμε μια μικρή βοήθεια μετά από πρωτοβουλία του κόμματος και της κοινότητας για διεξαγωγή εράνου προς ενίσχυση της οικογένειας». Είπε ακόμη πως και η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ έκανε μια μικρή συνεισφορά.

Ο κ. Στεφάνου σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να επισκεφτεί την οικογένεια και να τους πει ότι ο «δικός τους πόνος είναι και δικός μας πόνος και ότι ο ανθρώπινος πόνος δεν αναγνωρίζει ούτε συρματοπλέγματα ούτε ντε φάκτο διαιρέσεις».

Πρόσθεσε πως αυτό το μήνυμα το προσλαμβάνουν πάρα πολύ έντονα οι Τουρκοκύπριοι.

Αυτό, ανέφερε, είδε και όταν επισκέφτηκε οικογένειες στην Αμμόχωστο που επλήγησαν πάρα πολύ ως αποτέλεσμα του σεισμού. Έχουν χαθεί δύο μαθητικές ομάδες που έπαιζαν βόλεϊ, είπε, προσθέτοντας πως αυτά τα συμβάντα φέρνουν τις δύο κοινότητες πιο κοντά και υπογραμμίζουν την ανάγκη όπως επιτέλους λύσουμε το Κυπριακό ώστε και οι δύο μαζί να μπορούμε διαφεντεύουμε αυτόν τον τόπο.

Ερωτηθείς για την πρώτη εντύπωση του από την νέα κυβέρνηση ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως είναι πάρα πολύ νωρίς. Εμείς, είπε, «είμαστε στην αντιπολίτευση αλλά την ίδια ώρα θα περιμένουμε τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης και ανάλογα θα τοποθετούμαστε». Πρόσθεσε ακόμη πως είναι διεκδικητικοί αλλά την ίδια ώρα είναι και υπεύθυνοι σημειώνοντας πως θα κρίνουν από το περιεχόμενο των πολιτικών της κυβέρνησης για να τοποθετούνται ανάλογα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top