ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές εικόνες: Ετοιμόρροπη πολυκατοικία στη Λευκωσία - «Πέφτουν κομμάτια, έκανα στέγαστρο για να προστατέψω τα εγγόνια μου»

Συγκλονιστικές εικόνες: Ετοιμόρροπη πολυκατοικία στη Λευκωσία - «Πέφτουν κομμάτια, έκανα στέγαστρο για να προστατέψω τα εγγόνια μου»

Συγκλονίζουν οι ένοικοι σε ετοιμόρροπη πολυκατοικία στη Λευκωσία.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Alpha Καλημέρα", ένοικοι σε πολυκατοικία στο συνοικισμό Αγίου Γεωργίου στη Παλλουριώτισσα , φοβούνται για την ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην κάμερα της εκπομπής, πρόκειται για προσφυγική πολυκατοικία η οποία έχει μεγάλη φθορά.

Χωρίς ασανσέρ, με κομμάτια οικοδομής να πέφτουν από τους τοίχους και τα μπαλκόνια, οι ένοικοι ανησυχούν για την επόμενη μέρα.

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε αρμόδια υπηρεσία τους ένοικους για έλεγχο της πολυκατοικίας ήταν πριν από 5-6 χρόνια όπως ισχυρίζονται. Ενώ εδώ και δυο χρόνια περιμένουν την εγκατάσταση ασανσέρ που τους έταξαν.

Μια 72χρονη γυναίκα με συγκίνηση δήλωσε ότι δεν μπορεί να μεταφέρει τα πράγματα από την υπεραγορά καθώς δεν υπάρχει ασανσέρ.«Κλαίω που δεν μπορώ να φκω τις σκάλες πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εικόνες επικίνδυνης οικοδομής με τα σίδερα στα μπαλκόνια να έχουν εμφανιστεί. Ένοικος αναφέρει «Δεν βγαίνω στο μπαλκόνι γιατί από κάτω έχει άλλο μπαλκόνι και η γυναίκα έχει παιδί, άμα πέσει το μπαλκόνι θα πέσει πάνω τους»

Μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, αναγκάστηκε να φτιάξει στέγαστρο καθώς κομμάτια από την πολυκατοικία έπεφταν στην αυλή της. «Πέφτουν κομμάτια και έκανα στέγαστρο για να μην χτυπήσουν τα εγγόνια μας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top