ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται η υποβολή εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας

Παρατείνεται η υποβολή εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ημερομηνίας 20 Μαρτίου 2023 αναφορικά με την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2023, η υποβολή των απαραίτητων εγγράφων στο Υπουργείο Άμυνας για διεκδίκηση θέσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, παρατείνεται μέχρι και την 24η Μαρτίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι τα απαραίτητα έγγραφα μπορούν να υποβάλλονται στο Υπουργείο Άμυνας (Λεωφόρος Στροβόλου 172-174, 2048 Στρόβολος, Λευκωσία), μεταξύ των ωρών 08:00-14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22807540, 22807702.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top