ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άνδρας πετάχτηκε στη μέση του δρόμου στο Παραλίμνι – Πήγαν να τον συλλάβουν και χτύπησε τον Αστυνομικό στο πρόσωπο – Δείτε βίντεο

Άνδρας πετάχτηκε στη μέση του δρόμου στο Παραλίμνι – Πήγαν να τον συλλάβουν και χτύπησε τον Αστυνομικό στο πρόσωπο – Δείτε βίντεο

O εκπρόσωπος Τύπουτης Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ανεφερε στο ΚΥΠΕ ότι, «γύρω στις 06.30 το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, σύμφωνα με την οποία άγνωστος αλλοδαπός βρισκόταν έξω από πολυκλινική στο Παραλίμνι και προκαλούσε ανησυχία φωνάζοντας και εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, πέφτοντας μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την πληροφορία, το συγκεκριμένο πρόσωπο εισήλθε εντός της πολυκλινικής όπου και προκάλεσε ζημιά σε γραφείο αξίας εκατό ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και να προκαλεί ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης. Ο αλλοδαπός, αιτητής πολιτικού ασύλου ηλικίας 21 ετών από το Κογκό,  αρνείτο να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των αστυνομικών και τους εξύβριζε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και εξύβρισης».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «κατά την σύλληψη του ο αλλοδαπός προέβαλε αντίσταση και να κτυπήσει στο πρόσωπο τον αστυνομικό ο οποίος προσπαθούσε να του φορέσει χειροπέδες. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου εξετάστηκε από τους ιατρούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε δύο θλαστικά τραύματα και του έγιναν τέσσερις ραφές».

Σημείωσε ακόμα ότι «ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση, η οποία ορίστηκε για τις 13 Ιουνίου. Ο Δικαστής διέταξε όπως ο αλλοδαπός αφεθεί ελεύθερος αφού υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, κάτι που έγινε.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου 

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top