Πυρπόλησαν το όχημα 36χρονης Ρωσίδας στη Λεμεσό- Εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη

Πυρπόλησαν το όχημα 36χρονης Ρωσίδας στη Λεμεσό- Εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη

Ζημιές σε όχημα στη Λεμεσό προκάλεσε φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα, έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 36χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το όχημα ανήκει σε 36χρονη Ρωσίδα μόνιμο κάτοικο Κύπρου από το 2004, η οποία είναι διαζευγμένη, ενώ όπως ανέφερε στις Αρχές δεν είχε υποψιάζεται κανένα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE