ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέσα στην παρανομία οι Κύπριοι – Δείτε τι κατέγραψαν οι Αστυνομικοί στην επιχείρηση τους

Μέσα στην παρανομία οι Κύπριοι – Δείτε τι κατέγραψαν οι Αστυνομικοί στην επιχείρηση τους

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων.

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (26 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου, 2015) παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, διενεργήθηκαν συνολικά 1,398 έλεγχοι προσώπων και 1,509 ελέγχοι μηχανοκινήτων οχημάτων. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 1,091 νυκτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά, στη διάρκεια των οποίων προέκυψαν 426 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο.

Σε μία περίπτωση στην επαρχία Αμμοχώστου, έγινε καταγγελία και δόθηκε γραπτή προειδοποίηση σε υπεύθυνο υποστατικού, το οποίο μετέδιδε μουσική μέσω μεγαφώνων χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

 Στη συνέχεια και αφού συνέχιζαν να μεταδίδουν μουσική, έγινε έρευνα στο εν λόγω υποστατικό όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεγάφωνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 2,755 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, μεταξύ των οποίων 1,127 για ταχύτητα. Επίσης έγιναν 1,117 ελέγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 170 καταγγελίες.

Παράλληλα, εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς, ενώ έγιναν αρκετές καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρους στάθμευσης αναπήρων.

Επιπρόσθετα, έγινε έλεγχος σε 62 πρόσωπα που ασκούσαν καθήκοντα φρουρού ασφαλείας, όπου ένα πρόσωπα εντοπίστηκε να εργάζεται χωρίς άδεια.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται σε όλες τις επαρχίες, σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top