ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στη TELIA & PAVLA BBDO η ανάθεση για τη διαχείριση των media toy FOODY

Στη TELIA & PAVLA BBDO η ανάθεση για τη διαχείριση των media toy FOODY

Μία σημαντική συνεργασία στον χώρο της επικοινωνίας αρχίζει ανάμεσα στη διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO και του Foody Delivery Hero (Cyprus), την εταιρεία που πρώτη καθιέρωσε με τεράστια επιτυχία την online παραγγελία φαγητού στην Κύπρο και που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση στο μυαλό και στη καρδιά της προτίμησης του κοινού στο Delivery Business.

Είναι άλλωστε γεγονός ότι το FOODY αποτελεί μία ηγετική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της, με πάνω από 2.500+ καταστήματα καταχωρημένα στην πλατφόρμα της, προσφέροντας υπηρεσίες delivery σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Μετά από σχετικό διαγωνισμό, η TELIA &PAVLA BBDO επιλέχθηκε και είναι έτοιμη να συμβάλει αποφασιστικά στο σχεδιασμό και διαχείριση των traditional media του FOODY για την υλοποίηση ενεργειών και διαφημιστικών εκστρατειών στα ΜΜΕ, έτσι ώστε να ενισχύσει την ήδη κυρίαρχη θέση της στην κυπριακή αγορά. Η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO, έρχεται να προσθέσει μ’ αυτόν τον τρόπο άλλη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μία εντελώς νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς η TELIA &PAVLA ΒΒDO προσέφερε μέσω της θυγατρικής της εταιρείας THE WORX εδώ και μερικά χρόνια τις υπηρεσίες της στο FOODY παρέχοντας στήριξη μέσω influencer outreach activations.

Σήμερα, λοιπόν, η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA ΒΒDO που πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια επιτυχημένης και βραβευμένης δημιουργικής πορείας, υποδέχεται και καλωσορίζει με μεγάλο ενθουσιασμό ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα brands της Κύπρου.

Ευχαριστούμε τo FOODY για την εμπιστοσύνη του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top