ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το DreamTrips Vacation Club Ανακηρύχθηκε «Κορυφαίο Ταξιδιωτικό Club της Αφρικής» στην Τελετή των World Travel Awards 2015 στις Σεϋχέλλες.

Το DreamTrips Vacation Club Ανακηρύχθηκε «Κορυφαίο Ταξιδιωτικό Club της Αφρικής» στην Τελετή των World Travel Awards 2015 στις Σεϋχέλλες.

Το DreamTrips™ Vacation Club, ένα από τα ηγετικά club ταξιδιών και αναψυχής στον κόσμο, ανακηρύχθηκε ως «Κορυφαίο Ταξιδιωτικό Club της Αφρικής» για το 2015 ως μέρος των World Travel Awards (WTA) – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η τελετή των World Travel Awards Africa & Indian Ocean Gala πραγματοποιήθηκε στο Kempinski Seychelles Resort, στην πόλη Baie Lazare, στις Σεϋχέλλες, το Σάββατο 20 Ιουνίου, παρουσία εκατοντάδων ηγετών της βιομηχανίας τουρισμού.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την άριστη ταξιδιωτική υπεροχή του DreamTrips στην περιοχή της Αφρικής και του Ινδικού Ωκεανού κατά τον τελευταίο χρόνο. Ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας και από τις δύο περιοχές αναγνώρισαν τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει το DreamTrips. Υποψήφιοι σε άλλες ταξιδιωτικές κατηγορίες στην περιοχή της Αφρικής και του Ινδικού Ωκεανού ήταν επίσης οι Saint Regis, Carlton, Avis και Air Mauritius.
 «Αυτά είναι υπέροχα νέα για το DreamTrips» δήλωσε ο Συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Οραματιστής Wayne Nugent της WorldVentures. «Η ομάδα μας του DreamTrips εργάζεται ακατάπαυστα για τη διοργάνωση ομαδικών διακοπών σε μερικούς από τους πιο περιζήτητους  προορισμούς στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έχει την καλύτερη επίδοση στην εξυπηρέτηση πελάτων. Είναι υπέροχο που οι συνεργάτες και οι πελάτες μας, επιλέγουν το προϊόν μας».
Από το 1993, τα World Travel Awards (WTA) αναγνωρίζουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Πέρυσι, το DreamTrips κέρδισε τέσσερα περιφερειακά βραβεία σε Αφρική, Ασία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η τελετή του Africa & Indian Ocean Gala αποτελεί τον δεύτερο σταθμό του ετήσιου Grand Tour το οποίο νωρίτερα τη φετινή χρονιά επισκέφθηκε το Ντουμπάι και θα κάνει σταθμούς σε Σαρδηνία, Μπογκοτά, νησιά Turks & Caicos και Σιγκαπούρη προτού να καταλήξει στο Μαρόκο για τον Μεγάλο Τελικό που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο.
Σχετικά με το DreamTrips
Το DreamTrips προσφέρει υψηλή ποιότητα και ανεπανάληπτες εμπειρίες ταξιδιών και διακοπών στα μέλη του. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.dreamtrips.com/experience-more.

Σχετικά με τα βραβεία World Travel Awards
Τα World Travel Awards θεσπίστηκαν το 1993 με στόχο να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την αριστεία στην παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Φέτος γιορτάζουν 21 χρόνια και θεωρούνται ως η υψηλότερη αναγνώριση που ένα ταξιδιωτικό προϊόν ή υπηρεσία μπορεί να δεχθεί. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε www.worldtravelawards.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top