ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 65χρονο - Τον έπιασαν με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 65χρονο - Τον έπιασαν με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά από έρευνα στην κατοικία 65χρονου.

Στον 65χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 5,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία του 65χρονου, ανευρέθηκαν συνολικά 480 πακέτα τσιγάρων και πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού συνολικού βάρους τριάμισι κιλών.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα.

Αυτά παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 65χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους πεντέμισι χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανονικά η καταβολή επιδομάτων και συντάξεων παρά την «κατάρρευση» των server – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

«Τρέχουν» στις υπεραγορές ενόψει Πάσχα οι Κύπριοι - Αυξημένη η κίνηση παρά την ακρίβεια - «Δεν αλλάζει η νοοτροπία…»

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top