ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί η Αστυνομία Λάρνακας, λόγω ζημιών και αναστάτωσης που προκάλεσε 19χρονος αιτητής ασύλου από τη Νέα Γουινέα στο επαρχιακό γραφείο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λάρνακα.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία έσπασε τα γυαλιά πόρτας και προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό ζητώντας την καταβολή επιδόματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος είχε μεταβεί και χθες στο γραφείο των ΥΚΕ ζητώντας να του βρουν σπίτι για να μείνει. Οι λειτουργοί τον ενημέρωσαν πως δικαιούται επίδομα 215 ευρώ και πως θα του καταβληθεί σήμερα. Ο αλλοδαπός διανυκτέρευσε στην περιοχή και το πρωί μετέβη ξανά στις ΥΚΕ προκειμένου να λάβει το επίδομα.

Όταν ενημερώθηκε πως λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τους κυβερνητικούς server, δεν ήταν δυνατό να του καταβληθεί το επίδομα άρχισε να φωνάζει. Ακολούθως έσπασε τα γυαλιά πόρτας και προκάλεσε ζημιές, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία που του φόρεσε χειροπέδες.

Με αφορμή το περιστατικό, οι εργαζόμενοι κατήλθαν σε αυθόρμητη στάση εργασίας ζητώντας όπως αυξηθεί η ασφάλεια αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

Θες να πας με πλοίο στον Πειραιά; Άρχισαν οι κρατήσεις θέσεων – Πότε σαλπάρει το πρώτο πλοίο, τα δρομολόγια και οι τιμές

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Μηνύματα που συγκλονίζουν: «Ο κόσμος φοβάται να πάει στο νοσοκομείο… Επιλέγει να πεθάνει στο σπίτι του αβοήθητος»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία ιερέα στη Λάρνακα – Το ποσό που έκλεψαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top