Υπουργείο Οικονομικών για «κατάρρευση» server: «Υπό διαχείριση το πρόβλημα, με στόχο την άμεση επίλυσή του

Υπουργείο Οικονομικών για «κατάρρευση» server: «Υπό διαχείριση το πρόβλημα, με στόχο την άμεση επίλυσή του

Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε και επηρεάζει όλες τις κυβερνητικές ιστοσελίδες, οι οποίες τέθηκαν εκτός λειτουργίας, για λόγους ασφαλείας, εξέδωσε μέσω Twitter το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρει, «το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι καταβάλλεται προσπάθεια για αποκατάσταση της όποιας ζημιάς προκλήθηκε από διαρροή νερού στο χώρο όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο, που αφορά σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του κράτους».

Για λόγους ασφαλείας, συνεχίζει, έχουν αποσυνδεθεί οι διακομιστές για περιορισμό και αποκατάσταση της ζημιάς και, ως εκ τούτου, οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Οικονομικών, περιλαμβανομένων των ιστοσελίδων του Τμήματος Φορολογίας και του Τμήματος Τελωνείων, του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών έχουν καταστεί ανενεργές, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού.

«Το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση με σκοπό την άμεση επίλυσή του και την επαναλειτουργία των συστημάτων του δημοσίου πρωτίστως, για την εξυπηρέτηση του κοινού. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση με την πλήρη αποκατάσταση του ζητήματος που έχει παρουσιαστεί», καταλήγει το Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

Θες να πας με πλοίο στον Πειραιά; Άρχισαν οι κρατήσεις θέσεων – Πότε σαλπάρει το πρώτο πλοίο, τα δρομολόγια και οι τιμές

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Μηνύματα που συγκλονίζουν: «Ο κόσμος φοβάται να πάει στο νοσοκομείο… Επιλέγει να πεθάνει στο σπίτι του αβοήθητος»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία ιερέα στη Λάρνακα – Το ποσό που έκλεψαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE