ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτίθεται σε ΠτΔ ο «υπέξ» του ψευδοκράτους - «Ο αρχιτέκτονας της κατάρρευσης της διαδικασίας στο Κραν Μοντάνα»

Επιτίθεται σε ΠτΔ ο «υπέξ» του ψευδοκράτους - «Ο αρχιτέκτονας της κατάρρευσης της διαδικασίας στο Κραν Μοντάνα»

Τον ισχυρισμό ότι «αποτελεί φαρισαϊσμό η δήλωση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη ότι οι συνομιλίες για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό θα αρχίσουν από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα», προβάλλει σε νέα γραπτή δήλωση του το «υπουργείο εξωτερικών». 

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίμπρις Ποστασί» γράφει ότι το «υπεξ» χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως «αρχιτέκτονα της κατάρρευσης της διαδικασίας στο Κραν Μοντάνα για επίτευξη ομοσπονδιακής λύσης». 

«Πρέπει να πει την αλήθεια στον λαό του ο Ελληνοκύπριος ηγέτης», αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση, η οποία εμπεριέχει επίσης τους ισχυρισμούς ότι «η ελληνοκυπριακή εκκλησία εκπαιδεύει τους ιερείς της στα όπλα» και ότι «η ε/κ πλευρά ακολουθεί μια επιθετική πολιτική εξοπλισμών». 

Σε μια άλλη τοποθέτηση, σύμφωνα με την «Κίμπρις», ο «υπεξ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, επέκρινε τον Επικεφαλής του Γραφείου του ΑΚΕΛ για το Κυπριακό, Τουμάζο Τσελεπή για τη δήλωση ότι «αν δεν αποδεχτούμε την πολιτική ισότητα δεν θα υπάρξει λύση». 

«Δεν είναι αρκετή μόνο η πολιτική ισότητα. Οι συνομιλίες που έγιναν με στόχο την ομοσπονδία έμειναν στο παρελθόν», ισχυρίστηκε ακόμη ο «υπεξ». 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανονικά η καταβολή επιδομάτων και συντάξεων παρά την «κατάρρευση» των server – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

«Τρέχουν» στις υπεραγορές ενόψει Πάσχα οι Κύπριοι - Αυξημένη η κίνηση παρά την ακρίβεια - «Δεν αλλάζει η νοοτροπία…»

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top