Σάκης Ρουβάς: Η selfie με τον 11χρονο γιο του

Σάκης Ρουβάς: Η selfie με τον 11χρονο γιο του

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον 11χρονο γιο του.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι μάλιστα, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την οικογένειά του στα social media, όπου κι έχει μια πολύ ενεργή παρουσία.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με έναν από τους δύο του γιους.

Στο στιγμιότυπο, όπου χαμογελούν στον φακό, ενώ κάθονται στον καναπέ, η ομοιότητα του 11χρονου Αλέξανδρου με τον τραγουδιστή είναι ολοφάνερη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE