ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη «12 κανόνες για τη ζωή» - Στην Κύπρο ο πασίγνωστος ψυχολόγος και συγγραφέας Dr. Jordan B. Peterson - Όλες οι πληροφορίες

Ακόμη «12 κανόνες για τη ζωή» - Στην Κύπρο ο πασίγνωστος ψυχολόγος και συγγραφέας Dr. Jordan B. Peterson - Όλες οι πληροφορίες

Σταθμό στην Κύπρο κάνει ο Καναδός κλινικός ψυχολόγος, συγγραφέας best seller και podcaster Dr. Jordan B. Peterson, ένας από τους διανοούμενους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Καταφθάνει στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της τελευταίας του περιοδείας "Beyond Order: 12 More Rules for Life Tour" την Πέμπτη, 11 Μαΐου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Το βιβλίο του «12 Rules for Life: An Antidote to Chaos» εκδόθηκε το 2018 και έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Το sequel «Beyond Order: 12 More Rules for Life» για το οποίο αφορά η περιοδία, κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου 2021.

Οι «Κανόνες για τη Ζωή» αποτελούν ένα σύνολο αρχών ζωής που πρέπει να τηρούμε.

 

Απίστευτο βιογραφικό - Συγγραφέας best seller βιβλίων και ακαδημαϊκός στο Χάρβαρντ

Όπως έγραψαν και οι The New York Times, «ο Jordan B. Peterson είναι ο δημόσιος διανοούμενος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον δυτικό κόσμο αυτή τη στιγμή».

Ο Jordan B. Peterson έχει διδάξει μυθολογία σε δικηγόρους, γιατρούς και επιχειρηματίες, συμβουλεύτηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, βοήθησε τους κλινικούς πελάτες του να διαχειριστούν την κατάθλιψη, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, το άγχος και τη σχιζοφρένεια, υπηρέτησε ως σύμβουλος σε ανώτερους συνεργάτες του μεγάλου καναδικού δικαίου εταιρειών και έδωσε εκτενείς διαλέξεις στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Με τους φοιτητές και τους συναδέλφους του στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ο Δρ. Peterson έχει δημοσιεύσει πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες, μεταμορφώνοντας τη σύγχρονη κατανόηση της προσωπικότητας, ενώ το βιβλίο του Maps of Meaning: The Architecture of Belief έφερε επανάσταση στην ψυχολογία της θρησκείας.

Παράλληλα, οι followers του στα social media έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατ. Μόνο στο youtube οι ακόλουθοι ξεπερνούν τα 6.7 εκατ.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία! Δείτε τη διαθεσιμότητα και κλείστε τα εισιτήρια σας εδώ μέσω του vivaevent.cy, τη νέα πλατφόρμα εισιτηρίων της Κύπρου!

Διαβάστε περισσότερα για τον Jordan B. Peterson εδώ:

Website - www.jordanbpeterson.com
Facebook - www.facebook.com/drjordanpeterson
Twitter - www.twitter.com/jordanbpeterson
Instagram - www.instagram.com/jordan.b.peterson
YouTube - www.youtube.com/c/jordanpetersonvideos

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top