ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε δύο για την διαρρήξη οχήματος στην Πάφο - Ακόμα μια σύλληψη για κλοπή από οικία

Χειροπέδες σε δύο για την διαρρήξη οχήματος στην Πάφο - Ακόμα μια σύλληψη για κλοπή από οικία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Συγκεκριμένα σχετικά με υπόθεση διάρρηξης, κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στην Πάφο, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 24χρονος και 33χρονη, ενώ σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, συνελήφθη 35χρονη.

Η υπόθεση της Πάφου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 15 Απριλίου 2023, από κάτοικο Πάφου, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 15 Απριλίου, άγνωστοι διέρρηξαν υποστατικό του, που βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο, σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το υποστατικό μια ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και αυτοκίνητο, ιδιοκτησία της συζύγου του παραπονούμενου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εντός του περιφραγμένου χώρου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν χθες, σε δρόμο στην Πάφο, το κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος εντοπίστηκε να εισέρχεται 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το πως βρέθηκε το όχημα στην κατοχή του. Στην κατοχή του 24χρονου, εντοπίστηκαν επίσης τα κλειδιά του εν λόγω οχήματος.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον 33χρονης κατοίκου Πάφου. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, γύρω στις 8.30π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να μεταβούν στην οικία 33χρονου, αφού όπως ο ίδιος ενημέρωσε τις αρχές, εντόπισε άγνωστη γυναίκα μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην εν λόγω οικία, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 35χρονη κάτοικο Λεμεσού, η οποία συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου σε περιουσία, της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Εναντίον της 35χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή της 35χρονης, αναγνωρίστηκε από τον παραπονούμενο, ως περιουσία που είχε κλαπεί από το σπίτι του.

Να σημειωθεί ότι η οικία του 33χρονου, είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και μεταξύ των ημερομηνιών 15 και 17 Απριλίου 2023. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο οι δράστες φέρονται να είχαν κλέψει τότε, χρηματικό ποσό, τρία ρολόγια και το κλειδί του αυτοκινήτου του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάφα Χατζηγιάννη πλήττει το Προεδρικό, νέο στραβοπάτημα σε λίγες μέρες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top