LIFESTYLE

Η νέα ταινία με τους Κρις Έβανς και Άνα ντε Άρμας ψηφίστηκε ως η «χειρότερη της χρονιάς»

Η νέα ταινία με τους Κρις Έβανς και Άνα ντε Άρμας ψηφίστηκε ως η «χειρότερη της χρονιάς»

Η ταινία «Ghosted» του Apple TV+ έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς του Rotten Tomatoes ως η «χειρότερη της χρονιάς».

Παρά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι των Κρις Έβανς και Άνα ντε Άρμας, το ρομαντικό θρίλερ περιπέτειας έλαβε συντριπτικά αρνητικές κριτικές, με τους κριτικούς να επικρίνουν το σενάριο, τη χημεία και την έλλειψη πρωτοτυπίας.

Η πλοκή ακολουθεί τον Κόουλ (Έβανς) και τη Σέιντι (ντε Άρμας), οι οποίοι ερωτεύονται στο πρώτο τους ραντεβού. Όταν η Σέιντι εξαφανίζεται, ο Κόουλ ξεκινά να τη βρει και ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που έχει εμπλακεί σε μια επικίνδυνη συνωμοσία. Ωστόσο, οι κριτικοί σημείωσαν ότι η πλοκή δεν είναι πρωτότυπη και δεν υπάρχει η απαραίτητη σύνδεση μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η εξάρτηση της ταινίας από μεγάλα ονόματα, όπως ο Τρέισι Μόργκαν και η Λαβέρν Κοξ, έχει επίσης επικριθεί ότι δεν κατάφερε να αντισταθμίσει την έλλειψη χημείας μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών.

Μεταξύ άλλων, η κριτική του Julian Roman για την ταινία στο Movieweb αναφέρει ότι η ταινία «δεν μπορεί να καταλάβει πώς να κάνει τους ξεχωριστά συμπαθείς πρωταγωνιστές της να λειτουργήσουν ως ζευγάρι».

Αν και είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς ακριβώς γιατί το ζευγάρι των Έβανς και ντε Άρμας απέτυχε να πετύχη στην οθόνη, το γεγονός ότι ο ρόλος της Σέιντι αναδιαμορφώθηκε όταν η Σκάρλετ Γιόχανσον αποσύρθηκε λόγω συγκρούσεων στον προγραμματισμό, μπορεί να συνέβαλε στην έλλειψη χημείας.

Όμως, πολλοί κριτικοί έγραψαν ότι «το σενάριο είναι ο κύριος ένοχος», καθώς αποτυγχάνει να λειτουργήσει είτε ως ρομαντική κωμωδία, είτε ως θρίλερ δράσης.

Δείτε το trailer:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top