ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις νεκροί σε κατολίσθηση στις Ιταλικές Άλπεις

Τρεις νεκροί σε κατολίσθηση στις Ιταλικές Άλπεις

Τρεις άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, όταν ισχυρή βροχή σημειώθηκε στις ιταλικές Άλπεις, προκαλώντας κατολίσθηση στην πλαγιά ενός βουνού, με αποτέλεσμα να σκεπάσει δρόμους και χώρους στάθμευσης.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ροΐτερς, οι αρχές ανέφεραν την Τετάρτη ότι η κατολίσθηση σημειώθηκε αργά χθες, κοντά στο San Vito di Cadore και πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου της πόλης Cortina d`Ampezzo.

Ανασύρθηκαν τα πτώματα ενός άντρα πολωνικής καταγωγής, καθώς και μιας έφηβης και ενός ακόμη άντρα, των οποίων οι εθνικότητες δεν έγιναν γνωστές, είπε ο εκπρόσωπος της ιταλικής πυροσβεστικής Luca Cari.

Δεν υπάρχει αναφορά για αγνοούμενο άτομο. «Συνεχίζουμε την έρευνα, όμως ευχόμαστε να μην βρούμε άλλα πτώματα», δήλωσε ο Cari.

Πέρυσι, στα ιταλικά βουνά σημειώθηκαν 211 μεγάλες κατολισθήσεις, οι οποίες στοίχησαν τη ζωή σε 14 ανθρώπους, σύμφωνα με την οργάνωση Coldiretti.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top