ΔΙΕΘΝΗ

Ομπάμα: Συναντά ανθρώπους σε σούπερ μάρκετ και «πιάνει δουλειά» για λογαριασμό του Netflix

Ομπάμα: Συναντά ανθρώπους σε σούπερ μάρκετ και «πιάνει δουλειά» για λογαριασμό του Netflix

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε το πρώτο τρέιλερ από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, με πρωταγωνιστή, τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διερωτάται: «Τι κάνει μια καλή δουλειά... καλή;» στο ντοκιμαντέρ «Working: What We Do All Day».

Το νέο πρότζεκτ της δημοφιλούς πλατφόρμας αποτελείται από τέσσερα μέρη, με αφηγητή τον Ομπάμα, ο οποίος «διερευνά τους τρόπους με τους οποίους βρίσκουμε νόημα στη δουλειά μας και πώς οι εμπειρίες και οι αγώνες μας μάς συνδέουν σε ανθρώπινο επίπεδο», όπως αναφέρεται στην περιγραφή του Netflix.

«Όταν βεβαιωνόμαστε ότι όλοι αισθάνονται ότι η δουλειά τους γίνεται σεβαστή, ότι η συνεισφορά όλων τιμάται και ότι όλοι αμείβονται αρκετά για να συμμετέχουν πραγματικά στη ζωή των κοινοτήτων μας, ενισχύουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας η οποία κάνει τα πάντα στη ζωή μας δυνατά» λέει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλόφόρησε, ο Ομπάμα εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, σε ένα γραφείο και ένα καθαριστήριο.

Δείτε το τρέιλερ

Σύμφωνα με μία μικρή «γεύση» που δημοσίευσε το CNN από τα επεισόδια, αναφέρει πως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, να μιλάει με ανθρώπους της «διπλανής πόρτας» που απασχολούνται σε διάφορους κλάδους.

Εμπνευσμένη από το βιβλίο του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Σταντς Τέρκελ «Working» του 1974, που εξερευνά τις δουλειές και τα άτομα που τις κάνουν, η σειρά έχει σκοπεύει να προωθήσει την κατανόηση και την εκτίμηση ως προς την εργασία των ανθρώπων.

Τόσο ο Μπάρακ Ομπάμα, όσο και η σύζυγός του, Μισέλ, έχουν αναλάβει μέρος της παραγωγής του πρότζεκτ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top