Απόπειρα αυτοχειρίας στις Κεντρικές Φυλακές – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κρατούμενος

Απόπειρα αυτοχειρίας στις Κεντρικές Φυλακές – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κρατούμενος

Απόπειρα αυτοχειρίας σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 22 ετών, με καταγωγή από την Συρία, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος στο έδαφος μετά από απόπειρα αυτοχειρίας.

Να σημειωθεί ότι, πρόκειται για υπόδικο που καταδικάστηκε για πολύ σοβαρό αδίκημα. 

Αφού εντοπίστηκε άμεσα από μέλη του Προσωπικού και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε, λίγη ώρα μετά την επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης Άννας Κουκκίδη, – Προκοπίου στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Φυλακών.

Η υπόθεση διερευνάται από την διεύθυνση των Φυλακών σε συνεργασία με την Αστυνομία.   

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE