Άγνωστοι επιτέθηκαν με καυστικό υγρό σε όχημα στη Λάρνακα - Αναζητούν τους δράστες

Άγνωστοι επιτέθηκαν με καυστικό υγρό σε όχημα στη Λάρνακα - Αναζητούν τους δράστες

Άγνωστοι επιτέθηκαν με καυστικό υγρό σε όχημα στη Λάρνακα, σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/04), σε όχημα που ανήκει σε πυροφύλακα, ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία θύρας και ήταν σταθμευμένο κάτω από το χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν να προκληθούν ζημιές στο εξωτερικό του οχήματος, με τις Αρχές να περιμένουν τον παραπονούμενο να καταθέσει επίσημα το τι πιστεύει σε σχέση με την υπόθεση.

Οι Αρχές αναζητούν τα κίνητρα των δραστών σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE