Στο κελί 33χρονος - Συνελήφθη για τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στο κελί 33χρονος - Συνελήφθη για τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη καταστήματος στην επαρχία Αμμοχώστου ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 5-6 Απριλίου, 2023 άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα του και έκλεψαν διάφορα ηλεκτρονικά αντικείμενα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 33χρονου κάτοικου της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο συλληφθείς, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες και κτίρια, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Απρίλιο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE