ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Άκουσε» την ποινή του 51χρονος - Ένοχος για αδικήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης  

«Άκουσε» την ποινή του 51χρονος - Ένοχος για αδικήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης   

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τρίτη ποινή φυλάκισης, στέρηση άδειας και πέντε βαθμούς ποινής σε άνδρα ηλικίας 51 ετών ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και αμελούς οδήγησης. 

Σύμφωνα με τον Χάρη Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 6 το απόγευμα της 20ης Απριλίου 2022, ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του από το τέμενος Χαλά Σουλτάν, προς τον δρόμο Λάρνακας με κατεύθυνση το αεροδρόμιο,  όταν σε κάποια στιγμή παρεξέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί σε αυλάκι βάθους 1μιση περίπου μέτρου και να ακινητοποιηθεί. Για τον απεγκλωβισμό του 51χρονου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Πρόσθεσε ότι «ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και μέλη της Αστυνομίας κατέβαλαν προσπάθειες για τη διενέργεια αλκοτέστ, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό λόγω της κατάστασης της υγείας του. Τελικά η Αστυνομία κατάφερε και πήρε δείγμα αίματος από τον 51χρονο και από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε 336 ml αλκοόλης αντί 50 που είναι το κανονικό». 

Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή εναντίον του 51χρονου καταχωρήθηκε υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο την Τρίτη του «επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μηνός, για το αδίκημα της αμελούς οδήγησης και τρεις μήνες άμεσης φυλάκισης για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με τις ποινές να συντρέχουν. Επίσης το Δικαστήριο επέβαλε στον άνδρα πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας του για περίοδο δύο μηνών από την ημέρα αποφυλάκισης του».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top