Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δύο οχήματα στην Κισσόνεργα με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.5.23 και ώρα 00:50 εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση στο δρόμο έξω από κατοικία στην Κισσόνεργα.

Ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων είναι ζεύγος ηλικίας 30 και 31 ετών οι οποίοι διαμένουν στην κατοικία. 

Η φωτιά κατασβέστησε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Από την φωτιά τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι εξετάσεις για τα διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE