ΔΗΣΥ: «Ανεπίτρεπτες» οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους - «Βλέπει» σκοπιμότητες

ΔΗΣΥ: «Ανεπίτρεπτες» οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους - «Βλέπει» σκοπιμότητες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχετικά με τις καταγγελίες του Πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κ. Παπαχαραλάμπους προς τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Οι καταγγελίες από τον πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ανεπίτρεπτες επειδή δεν έγιναν στον χρόνο που έπρεπε ούτε και μέσω των νενομισμένων διαδικασιών ενώπιον των θεσμικών οργάνων του κράτους.

Αυτό από μόνο του αφήνει περιθώρια για άλλους συνειρμούς ή για εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων. Στην προκειμένη περίπτωση, μας προξενεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, δεδομένης της προϊστορίας του γενικότερου θέματος με την παραίτησή του.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές και τα θεσμικά όργανα του κράτους, δύνανται να παρέμβουν εφόσον τούτο κρίνουν σκόπιμο, χωρίς τις υποδείξεις κανενός. Τα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα δεν μπορούν ούτε να γίνονται κατήγοροι ούτε και να προδικάζουν, για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Έτσι, αφαιρούν από την αξιοπιστία των θεσμών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE