Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Μιλάνου - Εκκενώθηκε ένα σχολείο - Δείτε βίντεο

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Μιλάνου - Εκκενώθηκε ένα σχολείο - Δείτε βίντεο

Έκρηξη συντάραξε το μεσημέρι της Πέμπτης την περιοχή Πόρτα Ρομάνα στο κέντρο του Μιλάνου, με συνέπεια να ακολουθήσει μεγάλη φωτιά, η οποία προκάλεσε πανικό στους πολίτες και μεγάλη κινητοποιήση από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλες αερίου που μετέφερε ένα φορτηγάκι, ενώ η πυρκαγιά που ακολούθησε, επεκτάθηκε σε οχήματα και σε κτίρια στον δρόμο Pier Lombardo, στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.

Απόρροια της φωτιάς ήταν να καταστραφούν τέσσερα αυτοκίνητα, ένα φαρμακείο και διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας, ενώ εκκενώθηκε και ένα σχολείο. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες.

 Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή, διέκοψαν την κυκλοφορία και απέκλεισαν την πρόσβαση, ενώ οι πυροσβέστες έπεσαν τη μάχη της κατάσβεσης.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE