Έτσι διέρρηξαν το γραφείο τελετών στη Λεμεσό: «Να κλέψουν την νεκροφόρα είναι πρωτοφανές»

Έτσι διέρρηξαν το γραφείο τελετών στη Λεμεσό: «Να κλέψουν την νεκροφόρα είναι πρωτοφανές»

«Να κλέψουν την νεκροφόρα είναι πρωτοφανές», αναφέρει ο Σταμάτης Πέτας Υπεύθυνος Γραφείου Κηδειών, το οποίο διέρρηξαν στη Λεμεσό.

Διάρρηξη γραφείου κηδειών στη Λεμεσό καταγγέλθηκε το πρωί στην Αστυνομία. Οι διαρρήκτες σύμφωνα με τον κ.Πέτα στην εκπομπή "Ενημέρωση τώρα" άφησαν πίσω τους «Βομβαρδισμένο τοπίο, τα πάντα αναποδογυρισμένα, συρτάρια αδειασμένα. Υπήρχε μια κλειδοθήκη με κλειδιά, τα πήραν όλα από όλες τις νεκροφόρες και ένα φορτηγό. Κλάπηκε νεκροφόρα και 1400 ευρώ. Να κλέψουν νεκροφόρα είναι πρωτοφανές».

Όπως αναφέρει ο κ.Πέτας η νεκροφόρα είχε τυπωμενα , το λογότυπο και όλα τα στοιχεία από το γραφείο κηδειών, ενώ αναρωτήθηκε τι σκοπεύουν να την κάνουν οι διαρρήκτες αλλα και πως θα την κρύψουν.

Στη συνέχεια σχολίασε, ότι σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες μπήκαν από κάποιο παράθυρο ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE