ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Μεταφορών: Αναμένει τη Δευτέρα το πόρισμα για το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή

 Υπ. Μεταφορών: Αναμένει τη Δευτέρα το πόρισμα για το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή

Η έκθεση για την απώλεια ελαστικών λεωφορείου που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή αναμένεται να του παραδοθεί τη Δευτέρα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, προσερχόμενος στο σε ημερίδα, που συνδιοργάνωσαν τo Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και ο Σύλλογος Συγκοινωνιολόγων Κύπρου με θέμα «Βιώσιμη Κινητικότητα στο Κέντρο της Λευκωσίας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Βαφεάδης στο περιθώριο συναντήσεων στην Πάφο δήλωσε ότι αναμένει την έκθεση τόσο από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, το οποίο εξετάζει το ίδιο το όχημα, όσο και από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, το οποίο έχει ανατρέξει στον τεχνικό έλεγχο, που έγινε στο λεωφορείο τον Φεβρουάριο για να διαπιστωθεί τι ελέγχθηκε, ποιος το έλεγξε και αν έγινε σωστή εργασία.

Σημείωσε πως το Υπουργείο έχει καλέσει το ίδιο το όχημα αυτεπάγγελτα σε έλεγχο στο εργαστήριο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών για να εξακριβωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και πως σκοπός είναι να καταγραφούν όλα τα γεγονότα και με βάση αυτά να προκύψουν τα συμπεράσματα για τη λήψη διορθωτικών μέτρων.

«Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, υπήρχε ακόμη ένα τέτοιο πριν από έξι μήνες, είναι πολύ σοβαρό το θέμα», τόνισε, σημειώνοντας παράλληλα πως η ασφάλεια είναι ένα μείζον θέμα που δεν πρέπει να αγνοείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Oι πιο τολμηροί ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια - Πως προστατευόμαστε από τον ήλιο

Eurovision: Αυτοί είναι οι νικητές από το 2000 μέχρι σήμερα – Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου στην Λευκωσία – Τον «τσάκωσαν» την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top