ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Υφυπουργείο διέψευσε, αλλά τα email επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα για τη Σύμβουλο Χατζηγιάννη – Συνεργάζονταν και στο παρελθόν - Φωτογραφίες

Το Υφυπουργείο διέψευσε, αλλά τα email επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα για τη Σύμβουλο Χατζηγιάννη – Συνεργάζονταν και στο παρελθόν - Φωτογραφίες

Μπορεί το Υφυπουργείο Πολιτισμού, με λιτή ανακοίνωσή του να διέψευσε το θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα «Χαραυγή» και αφορά στο διορισμό προσώπου που καταδικάστηκε για απάτη στη θέση του Συμβούλου του Υφυπουργού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο, emails που έλαβαν δημοσιογραφικοί όμιλοι, άλλα λένε.

Όπως και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, έτσι και το ThemaOnline, έλαβαν από την συγκεκριμένη Σύμβουλο για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του Υφυπουργού Πολιτισμού, με ενημερώσεις για τις δραστηριότητές του.

Από τα ηλεκτρονικά μηνύματα, εξάλλου, προκύπτει πως το εν λόγω πρόσωπο, ενεργώντας ως Marketing Executive and Events Coordinator, απέστελλε Δελτία Τύπου εκ μέρους του κ. Χατζηγιάννη, τόσο για τις Προεδρικές Εκλογές, όσο και για διάφορες δραστηριότητές του ως τραγουδιστή.

Επίσης, το εν λόγω πρόσωπο είχε αναλάβει να προσκαλέσει και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε δημοσιογραφική διάσκεψη των Συνδέσμων ΣΥΚΑΛΑ και ΣΥΚΑΤΑ με θέμα την Δημιουργία Στρατηγικής Συμμαχίας, η οποία έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ είχε αποστείλει και την κοινή ανακοίνωση των εν λόγω Συνδέσμων για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Τα emails μιλούν από μόνα τους:

Το email με την πρόσκληση για τη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Το email με το ΔΤ για την διάσκεψη Τύπου ΣΥΚΑΛΑ-ΣΥΚΑΤΑ:
 

To email με την απόφαση των Συνδέσμων για στήριξη Χριστοδουλίδη:

Tα emal με δραστηριότητες του κ. Χατζηγιάννη πριν γίνει Υφυπουργός:

Tα emails εκ μέρους του Υφυπουργείου Πολιτισμού:

Υπενθυμίζεται πως, το Υφυπουργείο Πολιτισμού σε σημερινή (17/5) ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top