Παραδόθηκαν τα έργα διαμόρφωσης στη Παιδοογκολογική Κλινική στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Παραδόθηκαν τα έργα διαμόρφωσης στη Παιδοογκολογική Κλινική στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

«Με περηφάνια και χαρά παραδόθηκαν, και τυπικά, τα έργα εξωραϊσμού στο αίθριο έξω από την παιδοογκολογική - παιδοοαιματολιγική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου».

Η πρώτη ανάρτηση από το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου , το οποίο μαζί με εθελοντές βρίσκεται πίσω από την όμορφη μεταμόρφωση, διαμόρφωση της Παιδοογκολογικής – Παιδοαιματολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σε προηγούμενο μας άρθρο, ο κ.Αρτέμης Αρτεμίου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου μίλησε στο ThemaOnline για αυτή την δράση.

Πλέον «Ο στόχος επιτεύχθηκε με την άδεια και καθοδήγηση της διοίκησης του νοσοκομείου και της κλινικής και χάρις στην οικονομική - ηθική - υλική - χειρωνακτική βοήθεια των εθελοντριών και εθελοντών μας. Τέθηκε ήδη ο επόμενος στόχος για την επιτυχία του οποίου είμαστε σίγουροι καθώς στηριζόμαστε στα υπέροχα πρόσωπα που μας βοηθούν και μας στηρίζουν ποικιλοτρόπως».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE