Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Η πρώτη ανάρτηση από το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου , το οποίο μαζί με εθελοντές βρίσκεται πίσω από την όμορφη μεταμόρφωση, διαμόρφωση της Παιδοογκολογικής – Παιδοαιματολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.
Σε προηγούμενο μας άρθρο, ο κ.Αρτέμης Αρτεμίου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου μίλησε στο ThemaOnline για αυτή την δράση.
Πλέον «Ο στόχος επιτεύχθηκε με την άδεια και καθοδήγηση της διοίκησης του νοσοκομείου και της κλινικής και χάρις στην οικονομική - ηθική - υλική - χειρωνακτική βοήθεια των εθελοντριών και εθελοντών μας. Τέθηκε ήδη ο επόμενος στόχος για την επιτυχία του οποίου είμαστε σίγουροι καθώς στηριζόμαστε στα υπέροχα πρόσωπα που μας βοηθούν και μας στηρίζουν ποικιλοτρόπως».
Δείτε τις φωτογραφίες:
«Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ο πληθωρισμός – Αυξήθηκε και η τιμή του λαδιού στην Κύπρο το 2023
Εκλογές στην Ελλάδα: Τι προκαλεί ο «πολιτικός σεισμός»: Νέες κάλπες στις 25 Ιουνίου
Τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στη Λεμεσό – Οπαδοί της ΑΕΛ έσπασαν επτά κάμερες τροχαίας
Εικόνες ντροπής στο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα -Φωτογραφίες
Έπεσε από τη σκάλα ενώ καθάριζε το σπίτι του - Σε σοβαρή κατάσταση 58χρονος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις