LIFESTYLE

Kαβγάς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην «Super Κατερίνα»: «Παρόλες τις φωνές σου επιμένω» - Bίντεο

Kαβγάς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην «Super Κατερίνα»: «Παρόλες τις φωνές σου επιμένω» - Bίντεο

Σε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ήρθε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωινό της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο και όσα δήλωσε για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Για το «αθωώθηκε» να κάνουμε μια αναφορά. Ξέρεις, όταν γίνεται μόνιμα θέμα είναι σαν να περνάει δίκη» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. Κάτι που εξαγρίωσε ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του. «Όχι, μην το λες έτσι! Νομίζω ότι δεν είναι ενημερωμένος! Να βλέπει Super Κατερίνα πιο πολύ».

«Νομίζεις! Το να βγω εγώ τώρα και να πω μια κουβέντα για σένα και ταυτόχρονα το θέμα μας να μπαίνει με άλλες ποινικές διαδικασίες και διώξεις σημαίνει ότι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι. Και το έχω πει αυτό το βήμα πως παιδιά, μην τους ενοποιούμε» αποκρίθηκε εν συνεχεία ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ξεσπάσει ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Δεν τους ενοποιούμε μην μιλάς για την εκπομπή, σε παρακαλώ πάρα πολύ, γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο. Και ειδικά εγώ που έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια».

Α.Μ.: Θα παρακαλέσω για αυτή την υπεράσπιση τον Θέμη και τον Νίκο να του κάνουν αύξηση για του χρόνου.

Γ.Π.: Παιδιά, σας παρακαλώ! Όχι! Ένα λεπτό. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά ως συντονιστής εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια.

Α.Μ.: Παρόλες τις φωνές σου επιμένω.

Γ.Π.: Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνουμε τηλεδικαστήριο και δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα.

Α.Μ.: Αυτό σε έθιξε;

Γ.Π.: Ναι, με έθιξε! Με έθιξε! Γιατί να μην με θίξει; Δεν κατάλαβα. Έκανα πέρσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ανδρέα μου, καλά, τα βλέπεις όλα αστεία χωρίς να καταλαβαίνεις τι δουλειά έχει από πίσω.

«Ρε παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή με αυτό το πράγμα και Κατερίνα πρέπει να πάρεις και συ θέση. Συγγνώμη» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος με την παρουσιάστρια της εκπομπής να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει συνέχεια στη ροή των θεμάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top