LIFESTYLE

Ξεκαθαρίζει μέλος των ABBA: «Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούμε στη σκηνή της Eurovision»

Ξεκαθαρίζει μέλος των ABBA: «Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούμε στη σκηνή της Eurovision»

Στη Σουηδία θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision το 2024 με το συγκρότημα των ABBA να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη σκηνή, 50 χρόνια μετά τη νίκη τους με το τραγούδι «Waterloo».

Η Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία μετά τη νίκη της Loreen με το τραγούδι «Tattoo». Πρόκειται για την έβδομη νίκη της Σουηδίας στα χρόνια του μουσικού διαγωνισμού.

Δύο μέλη των ABBA επέμειναν ότι δεν θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό του επόμενου έτους στη Σουηδία. Σε συνέντευξή τους που θα μεταδοθεί στη Βρετανία την Πέμπτη, ο Μπιορν Ουλβέους και ο Μπένι Άντερσον δεν έδειξαν να συμφωνούν με την προοπτική της εμφάνισης των ABBA στη σκηνή, παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές επιθυμούν να ανέβει το συγκρότημα στη σκηνή της Eurovision, καθώς εκείνοι που έφερε την πρώτη νίκη της Σουηδίας πριν από 50 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Σουηδία πρόκειται να διοργανώσει τον διαγωνισμό τραγουδιού για έβδομη φορά, μετά τη νίκη της Loreen. Η Σουηδία κέρδισε στο Λίβερπουλ της Βρετανίας για λογαριασμό της εμπόλεμης Ουκρανίας.

Πολλοί ήταν οι φανς της Eurovision που θεώρησαν ότι το συγκρότημα των ABBA θα μπορούσε να δώσει το «παρών» στη σκηνή της Eurovision του χρόνου.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Newsnight του BBC, ο Μπένι Άντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να πραγματοποιήσει μια εορταστική εμφάνιση.

«Δεν το θέλω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Ισχύει το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι, είναι απ’ όλους όχι», δήλωσε.

Ο Μπιορν Ουλβέους πρόσθεσε πως «Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των ABBA χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Να σημειωθεί πως τα αρχικά των τραγουδιστών του συγκροτήματος αποτελούν τα ακρωνύμια του ονόματος. Το συγκρότημα αποτελείται από την Ανιέτα Φέλτσκογκ (Agnetha Faltskog), τον Μπιορν Ουλβέους (Björn Ulvaeus), τον Μπένυ Άντερσον (Benny Andersson) και την Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ (Anni-Frid Lyngstad). Όλοι τους έγιναν διεθνώς γνωστοί μετά τη νίκη τους στη Eurovision το 1974 με το τραγούδι «Waterloo».

 Το συγκρότημα πούλησε εκατοντάδες εκατομμύρια δίσκους και βρέθηκε στην κορυφή των charts παγκοσμίως, μεταξύ άλλων και στις ΗΠΑ το 1977 με το Dancing Queen. Άλλες παγκόσμιες επιτυχίες είναι τα «Super Trouper», «Money, Money, Money» και «Knowing Me, Knowing You».

Το 1981, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο τους άλμπουμ και διαλύθηκε τον επόμενο χρόνο.

Όμως η επιτυχία τους συνεχίστηκε, κυρίως με τη συλλογή ABBA Gold που κυκλοφόρησε το 1992, και το 2021 έκαναν ένα comeback, κυκλοφορώντας το πρώτο τους νέο άλμπουμ ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top